USB-laddning vattentät Man Penis Enlargement Pump

Bli trevlig och snygg med ditt favorit smörjmedel och skjut dig in i pumpens huvudkammare. Tryck nu bara på strömbrytaren.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

USB-laddning vattentät man penisförstoringspump


Bli trevlig och snygg med ditt favorit smörjmedel och skjut dig in i pumpens huvudkammare. Tryck nu bara på strömbrytaren. Du kommer att känna sugspänningen runt dig. Håll knappen intryckt för att fortsätta sugningen.


Genom kammaren kommer du att kunna se dina framsteg när pumpen arbetar med sin magi. Fortsätt tills du är i maximal storlek, eller njut av att experimentera med skurar av sug och släpp för att utforska olika sensationer. Du kan när som helst släppa USB-laddningens vattentäta pump för förstoring av manens penisförstoring genom att trycka på knappen.


Efter användning lossar pumparens kammare från basen för enkel tvätt och rengöring. Se till att inte få någon fukt i pumpens laddningsbara bas. Torka istället av den med sexleksakstvätten och klistra torr.


Ladda din USB-laddning vattentät man penisförstoringspump genom att ansluta den medföljande USB-laddaren till den markerade porten på baksidan av pumpen. Din pump når full laddning på ungefär en timme.


Modell: CHZBQ-J001

Färg: grön

Batteri : USB-laddning

Material, silikon

Vattentät: Vattentät

Storlek: 7,2 * 7,2 * 27.5cm

Vikt: 397g

Pris : 3-49st : 34 $ 50-99st : 32 $> = 100st : 30,5 $


Hot Tags: usb laddning vattentät man penisförstoringspump, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like