Vuxen lång enorm mjuk pennahylsa

Med vår vuxna långa enorma mjuka penishylsa har du kraften att packa på extra längd när stämningen slår.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Vuxen lång enorm mjukt penis ärm


Med vår vuxna långa enorma mjuka penishylsa har du kraften att packa på extra längd när stämningen slår. Skjut bara denna mjuka och stretchiga klara geléförlängning på din axel - och LÄGG INTE TILL två tum!

Du berättade vad du ville i en erektionsförtrollare, och CHEERURHEAERT lyssnade! Den vuxna långa enorma mjuka penishylsan är designad med alla funktioner du behöver för total tillfredsställelse. Därför är vuxna långa enorma mjuka penishylsor fodrade med speciella stimulanser inifrån och ut - för att hålla erektionsvägen, vägen upp! Så inte bara kommer du att bli större, men du kommer att hålla dig hård när du stöter. Den klara ärmen lägger också till den extra omkrets- och yttre nöjepunkter som våra kunder har förtvivlat för.


Glöm pillren och lev fantasin med vår fantastiska penisförstärkande hylsa: vuxen lång enorm mjuk penishylsa! Slipa bara ärmen över din erektion för att omedelbart lägga till extra omkrets och hela 2 ”längd. Om du eller din partner någonsin har velat uppleva fantasin om sex med en större, skarpare axel, är en vuxen lång enorm mjuk penishylsa bara sexleksaken att lägga till i din samling.


Modell : CHYJT-Y003

Material: TPE

Storlek (cm), vikt (g): 13,0 * 6.5cm, 208.8g

Förpackningsstorlek (cm / st) , förpackningsvikt (g): 13,0 * 6,5 cm , 229g

Funktion: masturbator

PRIS : 1-99PCS : 2.8 $ 100-1000PCS : 2.7 $> 1000PCS CS 2.65 $


Hot Tags: vuxen lång enorm mjuka penishylsa, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like