Populär mjuk TPE-förlängare Long Time Penis Ärm för man

När du vill ha det bästa i storlek och sensation är det bara den populära Soft TPE Extender Long Time Penis Sleeve For man enhancer som kommer att göra!
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Populär Soft TPE Extender Long Time Penis Ärm för man


När du vill ha det bästa i storlek och sensation är det bara den populära Soft TPE Extender Long Time Penis Sleeve For man enhancer som kommer att göra! Från det ögonblick du sätter på dig denna erektionsförstärkare känner du en av anledningarna till att våra kunder stönar för den populära Soft TPE Extender Long Time Penis Sleeve For man: rader med mjuka, kittlande stimulatorer inuti. Med varje drivkraft kommer de att arbeta övertid för att hålla dig hårt som en sten för den ultimata sexuella tillfredsställelsen. Denna penishylsa är tätt, mjuk och stretchig, så den passar de flesta storlekar bekvämt. Andra förstärkare kan skimpa på stöd eller stimulering, men Popular Soft TPE Extender Long Time Penis Sleeve For man träffar varje märke för att ge dig bästa prestanda.


På humör för mer stygg kul? Försök att lägga till den populära Soft TPE Extender Long Time Penis Sleeve For man till din favoritinsättbara dong eller vibrator! Du kommer att älska att förvandla dina favoritleksaker från CHEERURHEART med det realistiska huvudet, superstorleken och stimulatorerna som sätter dina heta fläckar!


Modell : CHYJT-Y004

Material: TPE

Storlek (cm), vikt (g): 14,5 * 6.0cm, 230.2g

Förpackningsstorlek (cm / st) , förpackningsvikt (g): 14,5 * 6,0 cm , 250g

Funktion: masturbator

Pris : 1-99PCS : 2,8 $ 100-1000PCS : 2,75 $> 1000PCS : 2,71 $


Hot Tags: populära mjuk tpe extender lång tid pennahylsa för man, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like