Konstgjord Pocket Pussy Silikon Vagina

Utsidan av den konstgjorda fickfickans silikonvagina är täckt med upphöjda åsar och linjer - vilket gör det lättare att greppa och kontrollera onantern även när du är händer belagda med smörjmedel.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Konstgjord fick fitta silikon vagina


Sluta drömma om din heta granne ... och börja göra allt du har fantiserat om med henne!


• Supertunn tunnel för den första gången

• Ribbstickad och spetsad inre stimulerar din spets och axel

• Öppet slut för enklare rengöring

• Strukturerad yttre ger ett fast och enkelt grepp

• Tillverkad av ren hud för sin mjuka känsla, överlägsna flexibilitet och livsliknande känsla


När du först glider in i den konstgjorda fittan silikonvagina, kommer du att bli förvånad över hur tätt den lindas runt dig - vilket ger dig den speciella första gången som alla människor älskar. När du kastar djupare in i masturbatorn börjar dussintals nöjesknäppor och revben massera och retas din känsliga axel och spets för att driva dig vild tills du har en explosiv orgasm!


Onani har en öppning i båda ändarna. Detta gör sexleksaken lättare att rengöra och underhålla så att du kan njuta av den ännu längre än en slutad onani.


Utsidan av den konstgjorda fickfickans silikonvagina är täckt med upphöjda åsar och linjer - vilket gör det lättare att greppa och kontrollera onantern även när du är händer belagda med smörjmedel.


Den konstgjorda fittan silikon vagina gör det enkelt att passa i handflatan. Sexleksaken är tillverkad av ren hud och är mjuk att beröra och tillräckligt stretchig för att rymma även de största männen. Pure Skin efterliknar till och med utseendet och känslan av verklig mänsklig hud för en mer livsliknande och realistisk upplevelse.


Tvätta masturbatorn inifrån och ut med tvålvatten. Skölj sedan det rena. Låt fitta silikon vagina torka helt innan du förvarar den tillsammans med resten av din sexleksakssamling.

Modellnummer: CHDM-Z010

Typ: SEX TOY

Material: silikon, silikon

Färg: Hud

Feature: Real Sex Feel

Certifiering: CE ROHS

Vikt: 0.2kg

Storlek: 1,0 cm * 1,0 cm * 1,0 cm

2345_image_file_copy_129


Hot Tags: konstgjord fick fittan silikon vagina, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like