Manlig masturbation Gummikvinnor konstgjord fitta vagina

Den strukturerade designen är utmärkt för att behålla kontrollen, oavsett hur hala dina händer är.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Manlig masturbation Gummikvinnor konstgjord fitta vagina


Det specialdesignade greppet passar naturligt i handflatan. Den strukturerade designen är utmärkt för att behålla kontrollen, oavsett hur hala dina händer är. När allt kommer omkring, du vill inte att din vagina flyger ut ur handen och över rummet precis när saker börjar värmas upp!


Vagans kompakta design är precis vad du behöver i en diskret leksak. Det finns hundratals platser du kan dölja det utan att dina rumskamrater eller någon annan någonsin hittar det. Och vagina är tillräckligt liten så att du till och med kan glida den i resväskan under din nästa semester eller affärsresa.Det är tillverkat i USA av UR3, ett speciellt realistiskt material som efterliknar hudens utseende och känsla för en så livlig upplevelse som möjligt. Vagina innehåller också Sil-a-Gel, ett speciellt antibakteriellt tillsatsmedel som får den att se ut och fungera i toppform.


Vagina är kompatibel med vattenbaserade och silikonbaserade könsslör. Tvätta den noggrant efter varje användning i varmt tvålvatten.


Modellnummer : CHDM-A005


Vattentät: 100% vattentät


Färg: hudfärg


Vikt: 447 g


Meterial: TPR


Paket: Presentförpackning


Hot Tags: manlig onani gummi kvinnor konstgjord fitta vagina, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like