Mini bärbar TPE vaginal manlig masturbationleksak

Realistiska rosa skulpterade läppar är så inbjudande. Dina djupaste, tätaste asiatiska fantasier är redo att gå i uppfyllelse - när du vill!
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Mini bärbar TPE vaginal manlig masturbationleksak


Realistiska rosa skulpterade läppar är så inbjudande. Dina djupaste, tätaste asiatiska fantasier är redo att gå i uppfyllelse - när du vill! Denna mjuka, smidiga TPR sexiga leksak är strukturerad inuti för oändlig njutning. Hoppa bara med vattenbaserad smörjmedel och gå in i hennes realistiskt skulpterade rosa läppar - och känna att snäv öppning automatiskt går till dig! Din penis kommer att tacka dig. Öppen för enkel rengöring.

Strukturerad inuti för maximal stimulering på varje slag in / ut

Tillverkad av mjukt, smidigt, elastiskt TPR-material

Öppet slut för enkel rengöring

Använd med vattenbaserade smörjmedel eller geler

Gå vilse i dina tankar och fantasier om vackra och kåta asiatiska hotties som är redo att glädja dig när du vill, vid ditt minsta infall. Varför inte, eller hur?

Bara en enkel spolning under diskbänken med varmt vatten och en mild tvål kommer att göra susen. Eller använd din favoritrengöring för sexleksaker. Låt din stroker helt lufttorka innan du lägger den bort på en nattduksbord eller annan förvaringsplats. På grund av den olika karaktären av sexleksaksmaterial, skydda din strokerinvestering och låt den inte komma i kontakt med andra sexleksaker.


Modellnummer: GUCX511

Typ: SEX TOY

Varumärke: Grön universal

Funktion: Masturbation i män

Produktnamn: Sexleksak för vuxna

Material: TPR

Färg: Flesh

Funktion:

Real Sex Feel

certifiering:

CE ROHS

Vikt: 165g

Garanti: 2 år


Hot Tags: mini bärbar TPE vaginal manlig onani leksak, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like