TPE Pocket Pussy för män Masturbator Penis Toy

Den här collegeålderns sötniken har en sak för män som tar ansvar. Hon vill att du ska beställa henne innan du har ditt onda sätt med henne.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

TPE Pocket Pussy For Men Man Masturbator Penis Toy


Den här collegeålderns sötniken har en sak för män som tar ansvar. Hon vill att du ska beställa henne innan du har ditt onda sätt med henne. Och om du slutar lära henne några nya knep på vägen, är det ännu bättre!


Ser ut och känns som en sexig coed

Stimulerande revben, ticklers och teasers driver dig vild med varje slag


Tillverkad av mjuk känsla TPE, som sträcker sig lätt för en fantastisk passform

TPE Pocket Pussy For Men Male Masturbator Penis Toy är skapad för att se ut och till och med känna sig som den riktiga saken. De små rosa läpparna och extra tät öppning pressar axeln precis rätt. Inuti masserar en unik mängd revben, kittlar och andra teasers din axel med varje slag - kör dig vild tills du exploderar!


Stroken är utformad för att passa enkelt och bekvämt i din hand. Det enkla greppets yttre har ett strukturerat mönster som gör stroken till en bris för att kontrollera oavsett hur glatt eller hal det kan vara!


Modellnummer : CHDM-A004


Vattentät: 100% vattentät


Färg: hudfärg


Vikt: 371 g


Meterial: TPR


Paket: Presentförpackning


Hot Tags: TPE ficka fitta för män manlig masturbator penisleksak, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like