Butt Big Ass Sexe Toys Silikon för vuxna

Onani är gjuten så att den naturligt passar din hand för ett bekvämt grepp även under extra långa strokesessioner.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Butt Big Ass Sexe Toys Silikon för vuxna


Den omsorgsfullt utformade interiören är fylld med ett dussin extra stora nöjesnubbar, ytterligare mindre nubar, massera revben och kittlar för att stryka din axel som aldrig tidigare! Den slutna axeln genererar till och med en mild sugande känsla för extra stimulering. När du dyker in i den här masturbatorn släpper den inte förrän du gör det!


Onani är gjuten så att den naturligt passar din hand för ett bekvämt grepp även under extra långa strokesessioner. Det gjutna greppet gör stroken lätt att kontrollera även om dina händer är täckta med hala glidmedel.

Materialet är naturligt flexibelt och elastiskt för att hantera killar i alla storlekar medan det förblir lika tätt som din första gång! Den rejäla konstruktionen gör stroken tillräckligt hållbar för tunga spel.


Onani är kompatibel med vattenbaserade könsslangar. Spola ut interiören med varmt tvålvatten efter varje användning. Se till att torka den ordentligt inifrån och ut så att den är klar för nästa gång. Här är det genombrott du har väntat på! En realistisk jomfruhinne som bara väntar på att bli poppad.


Modellnummer: GU02

Vattentät: 100% vattentät

Färg: hudfärg

Vikt: 0.9kg

Meterial: PVC

Paket: Presentförpackning


Beskrivning

· Stark vibration, mjuk

· 100% vattentät

· Meterial: PVC

· Färg: hud

· Funktion: mans onani

· Wight: 0,9 kg

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: butt big ass sexe leksaker silikon för vuxna, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like