Silikon Hud TPE Safe Big Ass

Insidan av denna unika stroker kommer att pressa och behaga dig med alla drag som stimulerande njutningsribbor och nubber arbetar din axel!
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Silikonhud TPE-säker stor röv


TPE-säker stor röv av silikonhud är så mjuk och flexibel! Hon är det som gör att du kan göra allt, 3 olika sätt - vaginal, anal och mellan hennes fasta, inbjudande bröst!

Skapad för spontan vaginal, bakdörr och spännande bröstspel på begäran, din Ride Me Silicon kvinnlig hud TPE-säker stora resultat med två realistiska poster och bröst som ber dig att hålla fast vid dem och glida in dem också!

Denna realistiska onani har läppar framför som rettsamt delas för att du ska komma in. Insidan av denna unika stroker kommer att pressa och behaga dig med alla drag som stimulerande njutningsribbor och nubber arbetar din axel!

När stämningen slår, greppa och hålla fast vid hennes läckra livliknande bröst när de vaggar dig för stora bröstspänningar. Lek med hennes upprätt och upphetsade bröstvårtor också! Och den här masturbatorens stora vikt håller den på plats när du njuter.


Modellnummer: CHDM-J009

Vattentät: 100% vattentät

Färg: hudfärg

Vikt: 0,002 kg

Meterial: TPE

Paket: Presentförpackning


Beskrivning

· Pussy man onani

· 100% vattentät

· Meterial: TPE

· Färg: hud

· Funktion: mans onani

· Vikt: 0,002 kg

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: silikon kvinnlig hud tpe säker stor röv, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like