Young Girl Vagina Pussy Masturbator Pussy

Även om du kan poppa hennes körsbär en gång, är din Virgin Palm Pal fortfarande fin 'n' tight för oändliga timmar av tillfredsställande orgasmisk strykning.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Ung flicka vagina fitta masturbator fitta


När den har blommats bort är din unga flicka vagina fitta masturbator fitta fortfarande tätt för morgonen efter kul också! En strukturerad inre kammare utformad för att greppa och tömma erektionen är redo för mer action - bara smörja upp och sjunka ner den.


Att hoppa av hennes körsbär är en fantasi som många män har och Virgin Palm Pal är här för att hjälpa till. För bästa resultat, få din favorit smörjmedel, sträcka upp din bästa, mest massiva erektion - sedan reta posten och ... pop! In går din hårdhet förbi jomfruhinnen som du just har bustat.

Även om du kan poppa hennes körsbär en gång, är din Virgin Palm Pal fortfarande fin 'n' tight för oändliga timmar av tillfredsställande orgasmisk strykning.

När du har kommit till din orgasmiska destination, slå på en varm kran och spola ut din Virgin Palm Pal med lite mild tvål. Låt den lufttorka helt innan den förvaras.

Modell nr : GU04


Vattentät: 100% vattentät

Färg : Hudfärg

Vikt: 1,2 kg

Meterial: TPR

Paket : Presentförpackning


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning

· 100% vattentät

· Meterial: TPR

· Färg: hud

· Funktion: mans onani

· Wight: 1,2 kg

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: ung flicka vagina fitta masturbator fitta, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like