10 Vikbrations Model Rotating Prostate Massager

Ergonomiskt utformad för att passa en mans kropp, är denna släta och flexibla silikonstimulator utformad för att bli djup.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

10 Vikbrations-modell roterande prostatamassager


Välj din nivå av prostataglädje med denna lyxiga och kraftfulla laddningsbara massager! Ergonomiskt utformad för att passa en mans kropp, är denna släta och flexibla silikonstimulator utformad för att bli djup. Hitta din mest känsliga plats lätt, medan en perineum tickler förstärker ditt nöje. Dubbla motorer i mittaxeln och ticklet spränger dig inifrån och ut med 10 kraftfulla vibrationsfunktioner!

• Ergonomisk design för fantastisk prostatastimulering

• Tillverkad av ultra-lyxig silikon

• 10 funktioner för vibrationer, pulsering och upptrappning

• Uppladdningsbar; inkluderar USB-kabel

Varför nöja sig med mindre än de bästa? Från de 10 Vikbrations-modellen roterande prostatamassager. Denna dåliga pojke är gjuten av ultra-smidig och flexibel silikon för en så smidig upplevelse som möjligt.

Tillsätt bara vattenbaserat smörjmedel och skjut det långa mittaxelns konturer djupt inuti. Den är utformad för att hitta och omge din P-Spot med fantastisk stimulans. Utanför är en flexibel tickling utformad för att rikta in perineum för att öka din spänning ännu mer.


Modell: CHQLX-L003

Material : * ABS + silikon

Pris : 20-99st : 5,8 $ 100-999st : 5,7 $> 1000 st: 5,6 $


* Diameter: 0,77” /1.96cmcm(max).

* Bredd: 4,21” /10.7cm(max).

* EffectiveLength: 7,94” /20.18cm.

* Total längd: 8.7” /22.10cm.

* Vikt: 85.5g


Hot Tags: 10 vikbrationsmodell roterande prostatamassager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like