Rotationsvibrationsanalikkontakter med fjärrkontroll

När du spelar med din Prostata Massager kommer det inte att finnas några sladdar att komma i vägen för ditt kul. Fjärrkontrollen är trådlös.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Rotation Vibration Anal Plugs Med fjärrkontroll


Rotationen Vibration Anal Plugs Med fjärrkontroll rekommenderas för män som är redo att gå till nästa steg i mind-blowing solo fun. Och par? Lägg till denna massager till muntliga eller andra aktiviteter och hör honom skrik.


När du spelar med din Prostata Massager kommer det inte att finnas några sladdar att komma i vägen för ditt kul. Fjärrkontrollen är trådlös. Under par spelar handenheten till din partner och se vad som händer härnäst!


En vågig säkerhetsbas fungerar som en strukturerad stimulator och tillför ännu mer tå-stickande spänningar.

Den är tillverkad av kroppsvänlig silikon, som är lätt att ta hand om och rengöra. Silikon är allergivänligt, vilket gör det säkert för personer med känslig hud och allvarliga allergier.

Rotationen Vibration Anal Plugs Med fjärrkontroll är kompatibel med vattenbaserade könsslangar. Spraya vibe ordentligt med sexleksakstvätt efter varje användning och torka den med en luddfri trasa. Sätt tillbaka den i den medföljande förvaringspåsen och förvara den på en sval, diskret plats tills nästa gång.


Modell: CHQLX-A006

Material : * ABS + silikon

Förpackningsstorlek (m / st) , förpackningsvikt (g): 215 * 139 * 65mm , 290g

Pris : 20-99st : 13,5 $ 100-1000 st : 12,3 $> 1000 st : 12,1 $


Fungera:

* USB-laddning

* 30 arbetsläge

* Kraftfull dubbelmotor

* Funktion för fjärrkontroll

* Ultratyst, vattentät


Hot Tags: rotationsvibrationer analkontakter med fjärrkontroll, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like