Silikon Anal Massage prostata 10 hastigheter

Silicon Anal Massage Prostate 10 hastigheter är gjorda av silikon. Silikon är ett kroppssäkert material med många speciella egenskaper som gör det idealiskt för användning bakom dörren.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Silikon Anal Massage prostata 10 hastigheter


Silicon Anal Massage Prostate 10 hastigheter är gjorda av silikon. Silikon är ett kroppssäkert material med många speciella egenskaper som gör det idealiskt för användning bakom dörren. Silikon är smidig och flexibel för din komfort. Det är icke-poröst för enkel rengöring. Och det är också allergivänligt, vilket gör det säkert för personer med känslig hud eller allvarliga allergier. Vibe är uppladdningsbar och levereras med en USB-laddningskabel. Det tar 3 timmar att ladda helt och kan köras i upp till 2 timmar.


När din Tinglers Vibrating Butt Plug är i, aktiverar du vibrationer när som helst med regulatorn. Klicka bara på av / på-knappen på fronten på regulatorn. Anslut din vibrerande analkontakt till styrenheten så hittar du din byte surrande av kraft! Tryck på funktionsknappen för att utforska alla 10 funktionerna.


För att rengöra din Tinglers Vibrating Butt Plug, koppla bort regulatorn och tvätta din anal plugg med antibakteriell tvål och vatten. Pluggen är tillverkad av högkvalitativ silikon, så den bör inte användas med silikonsmörjmedel.


Modell: CHQLX-L005

Material : * ABS + silikon

Pris : 20-99st : 6 $ 100-999st : 5,8 $> 1000 st: 5,6 $


* Diameter: 0,79” /2.0cm(min),1.25” /3.18cm(max).

* Bredd: 1,25” /3.18cm(max).

* EffectiveLength: 4.51” /11.45cm.

* Total längd: 5,99” /15.22cm.

* Vikt: 115.32g


Hot Tags: silikon anal massage prostata 10 hastigheter, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like