Silikonprostatvibe med roterande pärlor

Nybörjare av analsex och alla som behöver hjälp med att komma igång med sonder och pluggar kommer verkligen att uppskatta den avsmalnande axeln på Vibro Power Plug.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Silikonprostatvibe med roterande pärlor

Testa din pucker och njut av fantastiska analvibrationer!


Är du en nybörjare som letar efter en lättanvänd analsexleksak? Gillar analprober, men gillar inte en hel del stretch? Vill du äntligen hoppa till att prova anala vibratorer? Eller kanske du bara vill lägga till en fantastisk all sexsexleksak till din samling - oavsett vad du är nöjd med, är Silicone Prostate Vibe With Rotating Beads ett utmärkt val.

Nybörjare av analsex och alla som behöver hjälp med att komma igång med sonder och pluggar kommer verkligen att uppskatta den avsmalnande axeln på Vibro Power Plug. Börja med en spets på storleken på ett blyertsgummi och skjut det släta skaftet så djupt inuti som du är bekväm med. På nolltid kommer du att sträva efter att arbeta med din Vibro Power Plug djupare och djupare tills den sitter helt bakom dig!


Rengör med leksaksrengöring eller mild tvål och vatten efter användning.


Modell: CHQLX-L009

Material : * ABS + silikon

Pris : 20-99st : 6,5 $ 100-999st : 6,3 $> 1000 st: 6,1 $


* Diameter: 1,4” /3.5cm(max).

* Bredd: 3,19” /8.1cm(max).

* EffectiveLength: 4,49” /11.4cm.

* Total längd: 6,2” /15.5cm.

* Vikt: 135.1g


Hot Tags: silikon prostata vibe med roterande pärlor, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like