Vibrator roterande prostatamassager

Den vibrerande roterande prostatamassagerns starka och ultramäta silikonaxel känns så bra att glida in - och ännu bättre när du avfyrar sina bytesskakande 10 vibrationsfunktioner.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Vibrator roterande prostatamassager


Om du är på humör för någon allvarlig bakdörrsåtgärd, räcka efter den här stygga silikon anala vibe. Den vibrerande roterande prostatamassagerns starka och ultramäta silikonaxel känns så bra att glida in - och ännu bättre när du avfyrar sina bytesskakande 10 vibrationsfunktioner. Känn hastigheter, pulsering och mönster när du överger dig till en total byte.


Uppladdningsbar silikonanalvibrator

Supercharged 10-funktionsvibrationer ger hastigheter, pulsering, mönster

Nasty anal play kändes aldrig så bra! Tillsätt lite vattenbaserat smörjmedel, ta i säkerhetsbasen och upplev fantastiska anala sensationer när vibratorns roterande prostatamassager glider in. Den avsmalnande spetsen gör det enkelt att komma igång och dess smala skaft växer ut till drygt en tum i diameter för en känsla som är så tillfredsställande.

Men magin börjar verkligen när du sätter på vibberna! Bump Rechargeable Anal Vibes superladdade motor levereras med 10 vibrationsfunktioner. Tryck på strömbrytaren på botten av vibe för att börja kul. Fortsätt trycka på knappen för att gå igenom kraftfulla hastigheter, hypnotisk pulsering, överraskande mönster och mer.


Modell: CHQLX-L006

Material : * ABS + silikon

Pris : 20-99st : 6.3 $ 100-999st : 6.2 $> 1000 st: 6.1 $


* Diameter: 1,16” /2.95cm(max).

* Bredd: 3,86” /9.8cm(max).

* EffectiveLength: 3,58” /9.1cm.

* Total längd: 6,3” / 16cm.

* Vikt: 129g


Hot Tags: vibrator roterande prostata massager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like