146cml Ahri: Tall Blonde Japanese Sex Doll

Produktnamn : 146cml Ahri: Tall Blonde Japanese Sex Doll Vi har alltid misstänkt att vår Ahri är lite nymfoman. "Till skillnad från de flesta flickor kan jag ha passionerad sex flera gånger om dagen utan att bli trött eller öm," säger hon med ett glimt i ögat. “Jag tycker om grovt, BDSM-spel från ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn : 146cml Ahri: Tall Blonde Japanese Sex DollVi har alltid misstänkt att vår Ahri är lite nymfoman. "Till skillnad från de flesta flickor kan jag ha passionerad sex flera gånger om dagen utan att bli trött eller öm," säger hon med ett glimt i ögat. "Jag tycker om grovt, BDSM-spel från tid till annan, och så länge du lovar att hålla mig hygienisk är jag redo att experimentera med gruppsex också."


Hon är en lång flicka med en knubbig fitta och en fyllig rumpa som tycker om att ta hand om sina män på hundratals fantasifullt sätt.


Ahri är inte besittande, eftersom hon är en passionerad tro på fri kärlek. Hon bedömer inte, får inte "huvudvärk" och hennes långa sexiga ben är alltid öppna.


Så om du letar efter en kärlekshane på heltid som kan hålla jämna steg med alla dina sexuella behov och inte tänka på om du har sex med andra flickor på sidan, är hon förmodligen den rätta för dig!

Modellnummer:

CHWW-AM03

Typ: SEX TOY

höjd 146cm

Vikt: 24kg

byst: 85.5cm

Midja: 56.5cm

Hip: 79.5cm

Förpackningsstorlek: 160 * 50 * 40

Material: Platinum Silikon


Fraktinformation

· Gratis internationell frakt

· Diskret förpackning - lådan är helt enkel och omärkt.

· Doll kräver en veckas behandlingstid + 1 vecka för frakt = 2 veckors total tid fram till leverans.Hot Tags: 146cml ahri: lång blond japansk sexdocka, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like