Jessica: Petite Japanese Sex Doll

Produktnamn : Jessica: Petite Japanese Sex Doll "Letar du efter en undergiven, asiatisk älskare som kommer att ägna resten av sitt liv åt att mata din kaukasiska önskan efter sex mellan raser?" Frågar Jessica, en petite högskolestudent från Tokyo, Japan. Om så är fallet, känner Jessica att hon kan vara en bra ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn : Jessica: Petite Japanese Sex Doll

”Letar du efter en undergiven, asiatisk älskare som kommer att ägna resten av sitt liv åt att mata din kaukasiska önskan om sex mellan raser?” Frågar Jessica, en petite högskolestudent från Tokyo, Japan. Om så är fallet, känner Jessica att hon kan vara en japansk sexdocka att sätta på din kortlista.


"Jag hatar studier och jag är inte boksmart, förstår du," fortsätter hon. ”Varje dag kommer jag hem och önskar att någon man bara tar mig bort härifrån så att jag aldrig behöver öppna en annan bok i mitt liv. Jag fantaserar just nu om att öppna benen för dig istället. Visar dig min söta, knubbiga fitta som är så redo att penetreras och knullas av en tjock vit kuk. Jag är redo att uppfylla alla studentfantasi du kan ha, och mycket mer! ”

Vi har inte mycket annat att lägga till här. Vi tror, ​​den här chiten från en fickstorlek Venus har sagt allt helt vältaligt själv.

Modellnummer:

CHWW-AM05

Typ: SEX TOY
höjd 146cm

Vikt: 23.5kg

byst: 75cm

Midja: 56.5cm

Hip: 79.5cm

Förpackningsstorlek: 160 * 50 * 40

Material: Platinum Silikon

Fraktinformation

· Gratis internationell frakt

· Diskret förpackning - lådan är helt enkel och omärkt.

· Doll kräver en veckas bearbetningstid + 1 vecka för leverans = 2 veckors total tid fram till leverans.Hot Tags: jessica: petite japansk sex docka, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like