Mapale av Espiral Kissable Peek-A-Boo BH med ruffled rem

Produktnamn: Mapale av Espiral Kissable Peek-A-Boo BH med Ruffled Thong Var redo att kännas som en söt godbit, med flörta och feminina nyanser som arbetar tillsammans med modern design för Kissable-kollektionen. Kissable BH-set är tillverkat av ren nät i en delikat rosa, med passionerad röd ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn: Mapale av Espiral Kissable Peek-A-Boo Bh med ruffled thong


Var redo att känna dig som en söt behandling, med flörta och feminina nyanser som arbetar tillsammans med modern design för Kissable-kollektionen.

Kissable BH-set är tillverkat av ren nät i en delikat rosa färg, med passionerade röda accenter på en kroppskramande konstruktion. Mjuka koppar upptill har undertrådar för att lyfta och fräcka peek-a-boo-öppningar, fästas vid justerbara axelremmar och en krok-och-ögon-stängning bakom för en anpassning.

En ultra-feminin thong botten har en lekfull, ruffled accent, med en ojämn design på baksidan för ett sexigt varaktigt intryck.

Modell nr GU-1172

Färg Blå vit

Storlek S-XXL

Meterialtyg

94% polyamid, 6% elastan.

FUNKTIONER

* Passionerad designad i Miami

* Silkeslätt tyg med en mjuk stretch

* Ren rosa nät med röda accenter

* Underwired peek-a-boo koppar

* Justerbara axelband

* Hak och ögonstängning

* Flörtigt rufsade detaljer över höfterna

* Strappy thong design på baksidan


Hot Tags: mapale by espiral kissable peek-a-boo bh med ruffled thong, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like