Tungevibrator med vibrationer från 36 modeller

Produktnamn :: tungvibrator Om du gillar att tungan flimrar snabbt och hårt är detta en leksak för dig. Dess dynamiska silikonspetsar får dig att dirra med nöje slickety-split när de stimulerar blodflödet och ökar känsligheten. Håll den på klitoris eller dela nöjet runt. Låt ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn: tungvibrator med 36-modellsvibrationerOm du gillar att tungan flimrar snabbt och hårt är detta en leksak för dig. Dess dynamiska silikonspetsar får dig att dirra med nöje slickety-split när de stimulerar blodflödet och ökar känsligheten. Håll den på klitoris eller dela nöjet runt.

Låt den delade silhuetten njuta av din klitoris eller täck alla dina hotspots på en gång. Del alternativt fladderna med en partner för ett sensationellt komplement till förspel och oralsex.

Med 36 kraftfulla intensiteter och vibrationsmönster kan du utforska en mängd nöjekombinationer och hitta exakt vad som känns rätt för dig.

Volta är vattentät och perfekt för att göra nöjesvågor i badet eller duschen.


Modell nr CHST-Z002

Vattentät 100% vattentät

Färg rosa / lila

Storlek: 168mm

Mätkisel + ABS

Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Frekvens 36modell

· Batteri

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: Tungevibrator av 36-modellsvibrationer, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like