10 hastighets G-punktsvibrator Dubbelhuvud AV-vibrator

Axeln är flexibel så att den matchar kroppens kurvor och breddar sig strax före basen för en rolig omkrets och en full sensation.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

10-hastighets G-punktvibrator, dubbelhuvud AV-vibrator


Lång, stark och formad för G-spot-orgasmer, glider 10-hastighets G Point Vibrator Double Head AV Vibrator smidigt in för penetrerande nöjen och har flera hastigheter till hands.


Huvudet har en kraftfull kula för direkta vibrationer på G-platsen. Genom att placera motorn så nära kanten säkerställer denna design att användaren åtnjuter leksakens fulla kraft. En mjukt avrundad spets gör också 10-hastighets G Point Vibrator Double Head AV Vibrator till en fantastisk förspelare för klitoris, bröstvårtor och nästan var du än kan tänka dig. En plastbas och upphöjd ring gör den axeln lätt att greppa och manövrera exakt där du vill ha den.


Axeln är flexibel så att den matchar kroppens kurvor och breddar sig strax före basen för en rolig omkrets och en full sensation. I basen styr en vridreglage vibrationshastigheten, som kan varieras från en subtil kittling till en erotisk skakning. Den släta ytan är perfekt när den är parad med ett favorit sexsmörjmedel för hal självbehag.


Välkommen anpassad


Färg: rosa / blå.


Produktstorlek

Huvuddelens totala längd: 185 mm

Användningslängd: 154 mm

Huvuddiameter: 34 mm

Handtagets diameter: 33 mm


Materialsilikon: TPR


Fungera

Liten och bekväm 10-frekvensvibration, en-knapp-omkopplare, fri att böjas utan rebound. Enkel drift, vattentät och tyst

2345_image_file_copy_37_wps (001)


Hot Tags: 10 hastighets g-punkt vibrator dubbelt huvud AV-vibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like