Varm försäljning 7 sorters frekvensvibrator

Produktnamn 7 sorters vibrator Rekommenderas för kombinerad klitoris- och penetrationsstimulering, intensivt nöje och en stor dos lycka är din med den glada kanin® G-Spot Vibrator. Höjande upphetsning med 7 hastigheter, den riktade inre axeln tipsar dig över kanten till andfåddande orgasmer ...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn


Varm försäljning 7 sorters frekvensvibrator

Rekommenderas för kombinerad klitoris- och penetrationsstimulering, intensivt nöje och en stor dos glädje är din med den glada kanin® G-Spot Vibrator.

Stigande upphetsning med sju hastigheter, den riktade inre axeln tipsar dig över kanten till andfåddande orgasmer.

Tillverkad till högsta kvalitet av hudsäker silikon, denna USB-laddningsbara kaninvibrator är vackert snygg med en böjd axel för riktade G-spot-massage. Informerad av Lovehoney-kundåterkopplingen har den lyckliga kaninen® hoppats ut från sina högteknologiska designvaror med ett extra uttalat huvud och tjockare, fastare öron för mer intensiv klitorisstimulering.

Ett hopparray med 15 vibrationslägen överförs genom 2 kraftfulla motorer belägna i axeln och klitorisstimulator för att ge oöverträffad dubbel stimulering för din G-punkt och klitoris. Trots sin sensationella kraft är du den enda som bryter decibelgraden tack vare dess viskande och tysta vibrationer.

Duschvänlig och öppen för lite kul i badtunnan. Denna kaninvibe är angelägen om att glädja dig i alla lekinställningar.

Några fångster? Nej. Allt du behöver är en liberal dos av din favoritvattenbaserade sexolja för extra slip 'n' slide.

Modell nr GUZDB-D002

Vattentät 100% vattentät

Färg : rosa , lila


Mätkisel + ABS


Beskrivning

· 3 huvudbonadbrusindex: ≤ 65 decibel

teleskopisk gungvibration

· Kraftfulla 7vibrationer och 7sugslägen

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: Varm försäljning 7 sorters frekvensvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like