Body Massage Machine Vagina Vibrator för vuxna

Ställ in din pulsracing med denna orgasmiska kaninvibrator! Posh Silicone Bounding Bunny är designad för total glädje inifrån och ut och ger en lyxig vibratorupplevelse i ett paket med snygg storlek.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Body Massage Machine Vagina Vibrator för vuxna


Den smidigaste kanin du någonsin har träffat! Presentera dina heta ställen för den här stygga kaninens 8,3 ”insättningsbara axel för att känna frestande G-Spot-vibrationer - allt medan den surrande kanins flickande öron vaggar din klitoris! Dubbla motorer säkerställer en otrolig känsla inifrån och ut med 36 funktioner för vibrationer, pulsering och upptrappning. Tillverkad med silikon av silikon för den jämnaste gliden någonsin.


Ställ in din pulsracing med denna orgasmiska kaninvibrator! Posh Silicone Bounding Bunny är designad för total glädje inifrån och ut och ger en lyxig vibratorupplevelse i ett paket med snygg storlek. Den flexibla axelns mjuka framkurva vet precis hur du arbetar med din G-Spot för att starta interna fyrverkerier, medan klitoris kaninens flickande öron retar din heta knapp tills du skriker av glädje! Och med 10 vibrationsfunktioner att utforska får du så många sätt att gå av. Allt detta är förpackat i en snygg storlek kaninvibrator som är byggd för exakthetsglädje med en superslick satinfinish.


Färg: Rosa. Välkommen anpassad


Produktstorlek: 8,3 * 1,37in


Material silikon


Fungera

36 vibrationsfrekvens. Olika delar av stimulering Trådstimuleringsmassage, stark motor, vattentät i livet, USB-laddning


Hot Tags: kroppsmassagemaskin vagina vuxenvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like