Vibrator med diamantversion av kvinnlig push-pull

Denna revolutionerande vibrator kombinerar de 5 bästa funktionerna i dina favoritvibratorer i ett paket!
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Vibrator med diamantversion av kvinnlig push-pull


Välj mellan 7 vibrationshastigheter och mönster!


Du ville ha en ny kaninvibrator ... och vi levererade! Denna revolutionerande vibrator kombinerar de 5 bästa funktionerna i dina favoritvibratorer i ett paket!


1. Vibratorns roterande axel snurrar och vrider sig och skapar en mer realistisk upplevelse samtidigt som du ger en ny och förbättrad stimulans till din vagina.


2. Flytta pärlor i vibratorn skaka, skralla och rulla i en speciell kammare medan du gnuggar mot din G Spot, dina yttre vagina läppar eller din inre vagina för att ge en stark, stimulerande massage.


3. Den speciellt böjda och förstorade G Spot Tip gör det lättare för dig att hitta och reta din G Spot utan att hindra penetration eller tryckning.


4. De mjuka och flexibla kaninöronen vibrerar hundratals, om inte tusentals gånger per minut, för att kittla och reta din klitoris.


5. Kontrollpanelen i botten av vibratorn låter dig välja mellan 7 olika vibrationshastigheter och mönster och 6 olika rotationshastigheter för att skapa speciella kombinationer för förspel och klimax - vilket ger dig en ny upplevelse varje gång du använder din kaninvibrator.


Tillverkad av mjukt och flexibelt gelématerial, vår G Spot kaninvibrator är kompatibel med vattenbaserade eller silikonbaserade smörjmedel och med kondomer.


Modellnr : GUCX351-CF


Vattentät: 100% vattentät


Färg : rosa, lila


Vikt: 210 g


Meterial: TPR


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: dubbelmotor 7 typer

· 100% vattentät

· Lång tid användartid

· Färg: rosa, lila

· Funktion: kvinnor onani

· Vibratorvikt: 210 g

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: kvinnliga push-pull diamant version laddningsvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like