G-punktvibrator

Produktnamn G-punktsvibrator Om en lycklig bra rogering är det du letar efter, behöver du lite Jessica Rabbit i ditt liv. Jessica har nu ett speciellt utformat tips för exakta G-punktmassage, och har 10 vibrationsfunktioner och påkostar dig med sensationella blandade orgasmer. Slät...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

G-punktvibrator
Om en lycklig bra rogering är det du letar efter, behöver du lite Jessica Rabbit i ditt liv. Jessica har nu ett speciellt utformat tips för exakta G-punktmassage, och har 10 vibrationsfunktioner och påkostar dig med sensationella blandade orgasmer.

Huvudet är slätt och rundat och är ergonomiskt vinklat så att det lätt kan träffa din svåra nöjeszon, medan ett par kaninöron sitter i utmärkt läge för att stimulera din klitoris med skinnande vibrationer.

Med ett enkelt gränssnitt som är lätt att använda är de enda knapparna du behöver koncentrera dig på att trycka på dina egna (eller dina älskare). Cykla igenom varje kombination av vibrationer för att låsa upp din väg till orgasm himlen.

Till skillnad från de flesta kaninvibratorer älskar Jessica vatten och säger aldrig nej till lite kul i badkaret. Se bara till att du slår dig generöst med vattenbaserad smörjmedel innan du spelar för att förbättra sensationen och orgasmintensiteten.

Jessica Rabbit's Vital Function Stats: Öron: 3 hastigheter, 7 mönster; Axel: 3 hastigheter, vändbar

Modell nr GUZDB-D003

100% vattentät


färg: rosa, lila

Mätkisel + ABS


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: 7 modelltyper

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Certifiering: CE, ROHSHot Tags: g-spot-vibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like