Girl G-Spot Rabbit Vibrator

Produktnamn Girl G-Spot Rabbit Vibrator Skräddarsydda orgasmer finns tillgängliga. En G-spot kaninvibrator som kombinerar silkeslen silikon med 36 möjliga kombinationer av vibrationsläge. USB-laddningsbar, vattentät och resevänlig med 2 kraftfulla motorer och 15 hastigheter och mönster. "Detta är för mycket...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn


Girl G-Spot Rabbit Vibrator

Skräddarsydda orgasmer finns till hands. En G-spot kaninvibrator som kombinerar silkeslen silikon med 36 möjliga kombinationer av vibrationsläge. USB-laddningsbar, vattentät och resevänlig med 2 kraftfulla motorer och 15 hastigheter och mönster.

"Det här är för mycket - all denna överstimulering, överallt. Min kropp börjar klättra och på knäna kan jag inte kontrollera uppbyggnaden. Åh min ..." - Anastasia Steele

Inte utan två motorer driver vibrationerna i axeln och klitorisstimulatorn från Greedy Girl kaninvibe. Motorn i den krökta axeln spricker med 3 hastigheter och 9 vibrationsmönster för en intensiv G-punktmassage.

Samarbeta med de tre läckra hastigheterna i de långa, tjocka, flexibla öronen för samtidig klitorisstimulering och sensationella blandade orgasmer.

Viskstyst, vattentät och USB-laddningsbar, det är perfekt för diskret, mångsidig spel.

Slather generöst med din favorit vattenbaserade smörjmedel för extra behagliga sensationer.

Din giriga tjej levereras med en femtio skuggor av grå förvaringsväska, vilket gör den till en idealisk erotisk present till böckerna.

Del av de femtio nyanser av grå officiell pleasure-samling godkänd av författaren EL James.

Modell nr : GUZDB-D001

Vattentät 100% vattentät


färg: rosa lila

Mätkisel + ABS


Beskrivning


Vibrationsuppvärmning
Kraftig \ klitorisstimulering
brusindex: ≤ 65 decibel
Magnetisk USB-laddning

Certifiering: CE, ROHS

画板 1(2)画板 2画板 3画板 4画板 5画板 6

Hot Tags: flicka g-spot kaninvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like