Nya trådlösa fjärrkontroll fjärilsvibratorer

Fjärilen landar perfekt på din erogena zon tack vare justerbara remmar gjorda av mjukt, hållbart tyg - du kan till och med bära den under dina kläder.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Nya trådlösa fjärrkontroll fjärilsvibratorer


The One & Only Original Just Got Better!


Innan det var kaninvibratorn, fanns det fjärilsvibratorn ... och det finns inget som att bära en ny trådlös fjärrkontroll fjärilsvibrator, ensam eller med en partner. Din klitoris kommer att fladdra när fjärilsvibratorn häckar och flimrar mot din hög!


Fjärilen landar perfekt på din erogena zon tack vare justerbara remmar gjorda av mjukt, hållbart tyg - du kan till och med bära den under dina kläder. Ställ tumhjulskontrollen med bara en hand och gör dig redo att flyga med denna vilda kvinnors sexleksak! För kvinnan som vill stimulera från en vibrator utan att behöva hålla fast vid den är den handsfree-upplevelsen av Original Venus Butterfly-vibrator perfekt – och unik.


Förutom att du ger dig rörelsefrihet - kan du till och med gå eller parade för din älskare medan du bär fjärilen när den skickar vibrationer till din kärlekshöge - den här stilen av sexleksakdesign har fångats eftersom hela kvinnliga könsdelar är stimulerat.


Modellnr: CHZDB-T002


Vattentät: 100% vattentät


Färg: rosa, lila


Vikt: 0,2 kg


Mätare: silikon


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· 100% vattentät

· Funktion: Trådlös fjärrkontroll, varm röststyrning

· Vibratorstorlek: 13,3 * 13,2 * 7,5 cm

· Certifiering: CE, ROHS

2345_image_file_copy_128


Hot Tags: nya trådlösa fjärrkontroll fjärilsvibratorer, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like