Lila G-Spot 3-punktsstimulering lågfrekvensvibrator

Spetsen på den insättningsbara axeln på First Time Dual Exciter är vinklad med en svag utbuktning, så det kan nuzzla upp till ditt G-spot-spelområde inuti.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Lila G-Spot 3-punktsstimulering lågfrekvensvibrator


2 motorer sätter vibrationskraft precis där du vill ha det!


Du glömmer aldrig din första First Time Dual Exciter. Speciellt med en generös beläggning av smörjmedel och några färska batterier! Kasta upp vibratorglädje inifrån och ut med 3 perfekta hastigheter. Gå vidare - tryck bort för ännu mer kudde-bitande spänningar.


Spetsen på den insättningsbara axeln på First Time Dual Exciter är vinklad med en svag utbuktning, så det kan nuzzla upp till ditt G-spot-spelområde inuti. det är en sexleksak och den vill att du ska leka med den! Så kän dig fri, bemyndigad till och med att försiktigt experimentera med drivande. Använd även den stora spetsen på den stora axeln för en annan typ av klitorisstimulering. Utforska. Sticka. Vibrera. Upprepa!


Och det är vattentätt!

Vattentäta sexleksaker som First Time Dual Exciter är mycket roliga i badkaret eller duschen. Du är redan naken. Badrumsdörren är stängd för integritet. Så gå vild. Det är också lättare att rensa upp.


Modell nr : GUCX356-F


Vattentät : 100% vattentätt


Färg : rosa, lila


Vikt: 250 g


Meterial: TPR


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: dubbelmotor 7 typer

· Funktion: kvinnor onani

· Vibratorvikt: 250 g

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: lila g-punkt 3-punkts stimulering lågfrekvensvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like