Rabbit Vibrator Wand Sexprodukter för kvinnor rosa

Denna kanin är vattentät och nedsänkt, så du kan prova de otroliga vibrationerna i en ångande dusch.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Kaninvibratorstav Sexprodukter för kvinnor rosa


Sassy silikonkanin ger dig stora klitoris + G-Spot-spänningar!


Låt denna lyxigt stygga silikon kanin ta dig till randen om och om igen! Den vinklade och platta spetsen skickar stor vibrationskraft direkt till din G-Spot Gör din klitoris extra lycklig med den söta kaninstimulatorens siverande öron och bonusklitoris! 2 kraftfulla motorer skickar 7 pulsslagande hastigheter och vibrationsfunktioner till båda dina heta ställen på en gång. Den smalare profilen gör den till den perfekta nybörjarens kaninvibe.


Vill du ha en sexleksak som visar att du älskar inifrån och ut? Presentera dina söta fläckar för Bunny Love Silicone G. Perfekt storlek och formad för att behaga. Den har två motorer - en i sin vinklade G-Spot-spets och en i sin klitoris kaninstimulator. Tillsammans riktar de båda dina heta zoner på en gång för fantastiska sensationer.


Denna kanin är vattentät och nedsänkt, så du kan prova de otroliga vibrationerna i en ångande dusch. Tvätta med lite flytande tvål efter användning. Skölj ordentligt och klappa torrt. Förvara separat från andra sexleksaker. Använd med vattenbaserat smörjmedel.


Modellnr: GUCX363-F

Vattentät: 100% vattentätt

Färg: rosa, lila

Vikt: 200 g

Paket Presentförpackning


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: dubbelmotor 7 typer

· Funktion: kvinnor onani


Hot Tags: kaninvibratorstav sexprodukter för kvinnor rosa, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like