Laddningsbara G Spot-vibratorer

När du känner magin från de laddningsbara G Spot-vibratorerna, kommer du aldrig att vilja låta den här stygga vibben gå! Liten och diskret, den är klar för handling när som helst och var du vill.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Laddningsbara G Spot-vibratorer


Säg hej till din nya personliga nöjesassistent! Denna underbara uppladdningsbara kula är petite nog för diskret användning, men också syltfull med tå-curling vibrerande kraft! Upplev funktioner av hastighet, pulsering, mönster och mer. Den sammetsiga ytan viskar över din hud. Gå djup och dess diamantstrukturerade bas bidrar till stimuleringen.


När du känner magin från de laddningsbara G Spot-vibratorerna, kommer du aldrig att vilja låta den här stygga vibben gå! Liten och diskret, den är klar för handling när som helst och var du vill. Tryck på dess kraftfulla vibrationer mot alla dina stygga fläckar, ladda sedan upp och du är redo för nästa omgång av kul.

Obs: denna vibe är helt nedsänkbar, så se till att ta den för en provkörning i duschen. När de laddningsbara G Spot-vibratorerna har slitit dig, ska du rensa upp med din favorit leksaksrengöring och vatten. Ladda med den medföljande USB-laddningskabeln.


Modellnummer: GUZDB187


Vattentät 100% vattentät


Färg: lila


Vikt: 30 g


Mätare: silikon + ABS


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Funktion: kvinnor onani

· Vibratorvikt: 30 g

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: laddningsbara g-punktvibratorer, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like