Teleskopisk roterande vibrerande sexvibrator

Tryck på den övre pilknappen för att slå på den vibrerande klitorisstimulatorn. Fortsätt knacka för att utforska alla sju inställningar.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Teleskopisk roterande vibrerande sexvibrator


Den vibration du älskar + lugnande värme!


Med den teleskopiska roterande vibrerande sexvibratorn kommer du att uppleva erotiska vibrerande lycka plus väcka värme - allt i en vacker, sexig vibe.


Hur fungerar det? Se till att din teleskopiska roterande vibrerande sexvibrator är fulladdad med den medföljande USB-laddningskabeln. Sätt in laddstiftet i mitten av blomman på baksidan av styrenheten. Koppla bort och tryck sedan på mittknappen. På några minuter känner du varmen som strålar från den upphöjda bulten i axelns inre centrum. Denna mjuka värme är fantastiskt när man spänner spänningar och skapar otrolig upphetsning. (Det gör spelet i kallare temperaturer extra roligt.)


Tryck på den övre pilknappen för att slå på den vibrerande klitorisstimulatorn. Fortsätt knacka för att utforska alla sju inställningar. Tryck på en gång till för att stänga av vibberna. Använd den nedre pilknappen för att slå på axelns vibration. En spetsfokuserad motor koncentrerar nöje mot din G-Spot. Det har samma 7 vibrationsinställningar. Se till att blanda och matcha axlarna och klitorisstimulatorens vibrationer för ultimat kul.


Du kan också ta med dig den vattentäta kaninvibe i badkaret eller duschen. en


Modellnummer: GUCX370-Z

Vattentät: 100% vattentätt

Färg: rosa, lila

Vikt: 260 g

Paket Presentförpackning


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: dubbelmotor 7 typer

· Funktion: kvinnor onani

· Vibratorvikt: 260 g


Hot Tags: teleskopisk roterande vibrerande sexvibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like