155CM Sexig blandras Leila Tobias Big Breasts Sex Doll

Produktnamn : 155CM Sexig blandras Leila Tobias Big Breasts Sexdocka Produktinformation Leila kommer att se till att ditt sexuella liv klassas med hennes realistiska vagina, anus och mun. Hon har inget motstånd. Hon hoppas att en begåvad man kommer att förlora sin oskuld. Är du mannen hon letar efter? ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn : 155CM Sexig blandras Leila Tobias Big Breasts Sex Doll

Produktinformation

Leila kommer att se till att ditt sexuella liv klassas med hennes realistiska vagina, anus och mun. Hon har inget motstånd. Hon hoppas att en begåvad man kommer att förlora sin oskuld. Är du mannen hon letar efter? Denna verkliga kärleksdocka har också en vacker areola. Hon är en docka, du kan vara säker, du kommer aldrig att bli uttråkad, för hennes kropp är bara en lycklig lekplats och kommer att fortsätta ge.

Leila är en kinesisk-amerikansk blandras. Hennes far är amerikansk och hennes mamma är kines. Hon har vit hud och blå ögon. Hon är en vacker flicka med en halvhjärtad, öm och vacker flicka. Kroppen är väldigt sexig, med en charmig E cup stora bröst.

Eftersom hon ofta inte har någon fysisk styrka hemma, kommer en lite kraftig övning att byxa, och hon kommer inte att skada någon, så länge hon inte tar vapen. Hon är den typen av tjej som lätt kan skriva sina känslor i ansiktet.

Hennes liv är blyg och hon är mycket rädd för livet. Även om den kan chatta smidigt under nätverkssändningen, när hon pratar ansikte mot ansikte, kommer hon att bli stamad, måste störa luften och mycket pratsam. Rösten är för liten. Om du inte har en mikrofon är ljudet tillräckligt litet för att göra en normal konversation. När jag pratar med min syster utvecklas saker ofta till en underbar syn som den andra parten är framför oss, men talar via mikrofonen. När du befinner dig i ett spänningstillstånd får du en vana att hålla bröstdelen av kläderna. Så länge blygheten överstiger ett visst värde, kommer det att visa vanan att attackera motståndaren framför dig. Hon har instinkten att "flytta ämnet när flickan tvingas rusa, och hon försöker ofta suddiga fokus för att svara på andras frågor.

Modellnummer:

CHWW-AM08

Typ: SEX TOY

höjd 155cm

Vikt: 25.5kg

byst: 82.5cm

Midja: 57.4cm

Hip: 83.7cm

Förpackningsstorlek: 160 * 50 * 40

Material: Platinum Silikon

Fraktinformation

· Gratis internationell frakt

· Diskret förpackning - lådan är helt enkel och omärkt.

· Doll kräver en veckas behandlingstid + 1 vecka för frakt = 2 veckors total tid fram till leverans.Hot Tags: 155cm sexig blandad ras leila tobias stora bröst sex docka, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like