Vuxen för Body Wireless Wand Massager

Adult For Body Wireless Wand Massager som har 16 typer av vibrationsläge styrs av en vridrattenfunktion som gör att du kan påskynda det eller bromsa det exakt hur du vill ha det.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Vuxen för kropps trådlös stavmassage


Adult For Body Wireless Wand Massager som har 16 typer av vibrationsläge styrs av en vridrattenfunktion som gör att du kan påskynda det eller bromsa det exakt hur du vill ha det. Precis som en trollstav i full storlek, fokuserar denna minimassager intensiva vibrationer direkt på några av dina mest känsliga fläckar. Den flexibla halsen böjer sig för att passa dina kurvor när du gnuggar massagen över hela kroppen medan du är extra uppmärksam på dina bröstvårtor och klitoris!


Gör en stor stänk med den här ministaven! Bodywand Aqua Mini Wand Massager är helt vattentät så att du kan använda den medan du tar din morgondusch för ett sinnesrörande väckning eller medan du kopplar av i badkaret efter en lång dag. Du kan till och med ta den i poolen eller badtunnan för en midnatt simtur utan din baddräkt!


Mini-designen gör Bodywand Aqua bra för resor. Du kan enkelt glida in den i din handväska eller bagage och ta den med dig vart du än går. Och det ser ut som en liten nack- eller ryggmassager för att skydda din integritet.


Modell nr : GUAVB009-G2


Vattentät: 100% vattentätt


Vikt: 111 g


Mätare: kisel + ABS


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: 16 modeller

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Färg: Svart, vit

· Funktion: kvinnor onani

· Certifiering: CE, ROHS

2345_image_file_copy_49


Hot Tags: vuxen för kropp trådlös wand massager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like