Handhållen Personal Wireless Erotic Magic Wand Massager

Vibratorns lätt att hålla långa handtag gör att du kan vinkla den breda spetsen för kraftfull purring mot klitoris som kommer att skapa våg efter våg av klimax.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Handhållen Personal Wireless Erotic Magic Wand Massager


Trött på vibratorer som inte är tillräckligt starka eller de som går igenom batterierna snabbare än du kan njuta av dem? Handheld Personal Wireless Erotic Magic Wand Massager är tillräckligt stark för även den mest krävande användaren och kräver aldrig en enda batteribyte! Denna stavmassager ger djupa och tillfredsställande vibrationer i både låga och höga hastigheter för en mängd sensuella applikationer.


Vibratorns lätt att hålla långa handtag gör att du kan vinkla den breda spetsen för kraftfull purring mot klitoris som kommer att skapa våg efter våg av klimax. Använd när du ligger på ryggen, eller lägg på toppen av spetsen för en mängd sensationer som ingen batteridriven vibrator kan matcha! En vippbrytare i handtaget styr växeln mellan den starka "låga" inställningen som är tillräcklig för de flesta användare, och den kraftfulla "höga" inställningen för de som gillar deras vibbar lite starkare.


Efter varje session stänger du helt enkelt av enheten, kopplar ur kontakten och torker av spetsen ordentligt med en fuktig trasa innan du förvarar. Både nybörjare och avancerad användare kommer att uppskatta de kraftfulla effekterna av denna stimulerande sexleksak, även om den kan vara stark för de som föredrar känsliga upplevelser.


Modell : GUMS15


Frekvens : 10-modell


Åldersintervall : över 18 år


Vattentät : 100% vattentätt


Certifiering : CE Rohs


Betalningar : TT / LC / Western Union


Förpackningsleverans


Inre förpackning: 1 styck / påse


Hot Tags: handhållen personlig trådlös erotisk trollstav massager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like