Handhållen trådlös Mini Wand Massager

Nu kommer stor kraft i ett underbart paket! Intimate Curves Rechargeable Wand är gjord av slät, elegant silikon som glider över hudens mest känsliga kurvor.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Handhållen trådlös Mini Wand Massager


Älskar du de sängskakande nöjesessioner med din fullstora wandmassager, men inte hur stora och klumpiga de kan vara? Nu kan du få all den kraften i ett vackert & petite laddningsbart paket! Den laddningsbara wanden Intimate Curves är perfekt utformad för att passa bekvämt i din hand - oavsett hur snabb, hård eller lång din nöjesession varar. Och det är så kraftfullt att du kanske aldrig vill lämna sovrummet igen.

Nu kommer stor kraft i ett underbart paket! Intimate Curves Rechargeable Wand är gjord av slät, elegant silikon som glider över hudens mest känsliga kurvor. Men när du slår på den, kommer du att uppleva 12 funktioner av sinnesblåsande vibrationskraft. Det släta, rundade huvudet med sin försiktigt böjande nacke skickar all den sensationen precis dit du vill ha den för maximal njutning. Det är bra för solo-kul, oh-mazing par spelar - och det är till och med fantastiskt att massera ömma muskler.


Modellnummer: GUAVB060-A4


Vattentät: 100% vattentät


Färg : lila / svart


Vikt : 92g


Mätare : kisel + ABS


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: 12 modelltyper

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Funktion: kvinnor onani

· Massagevikt: 92 g

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: handhållen trådlös mini wand massager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like