Handy Magic Wand Massager

Massera bort spänningar, styvhet och hämning med tillfredsställande djupa vibrationer från denna bärbara diskreta massager!
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Praktisk trollstavmassage


Massera bort spänningar, styvhet och hämning med tillfredsställande djupa vibrationer från denna bärbara diskreta massager! Den praktiska trollstavsmassageraren gör dubbla plikt som både en vibrator sexleksak och en traditionell massager, avkopplande och stimulerande vid vridningen av en urtavla. Denna mindre vibrator är en mindre version av den populära Wanachi-massagen och kan resa var som helst och ser ut som en terapeutisk massager för att hålla dina passioner hemliga.


Den cylindriska spetsen innehåller en kraftfull vibrationsmotor för direkt stimulering mot bröstvårtor, klitoris eller någon annan erogen zon du kan föreställa dig! Under huvudet har vibratorn en speciell flexibel halsböjning med kroppens kurvor för att väcka vibrationer. Den här specialfunktionen gör att spetsen böjs i sidled i valfri riktning och håller vibrationerna exakt där du vill ha dem! Det är enkelt att njuta av, vibratorens platta toppade spets har en mjuk silikonyta för maximal stimulering.


Modell nr : GUAVB029-H5


Vattentät : 100% vattentätt


Färg : Rosa / lila / svart


Vikt : 251g


Mätare : kisel + ABS


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Vibrationsfrekvens: 10 modelltyper

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: praktiskt trollstav massager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like