Massagevibrator

Produktnamn Massagevandvibrator Gå för guld och få kraftfullt roligt i ett pintstorleksförpackning. Den här mini-trollspaken förpackar alla de tyngre motsvarigheterna, men med bärbara, fickstorlekar. Perfekt för utjämning över muskler och lugnande värk - särskilt den erotiska sorten. Mycket liten...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn
Massagevibrator


Gå efter guld och få kraftfullt roligt i ett pintstorlekspaket. Den här mini-trollspaken förpackar alla de tyngre motsvarigheterna, men med bärbara, fickstorlekar. Perfekt för utjämning över muskler och lugnande värk - särskilt den erotiska sorten.

Denna härliga bästsäljande Deluxe Mini Massage Wand är en liten men skrämmande kraftfull och är en liten leksak med stora ambitioner, med en imponerande sju mönster, alla med 10 intensitetsnivåer. Det är också USB-laddningsbart, så att du kan använda det när som helst och var som helst - minipauser kommer aldrig att vara samma igen.

Med ett slätt, rundat huvud för att sprida vibrationer långt och brett, och en superflexibel nack, kommer denna petite behagare att träffa de rätta platserna om och om igen. I själva verket kanske det aldrig lämnar din säng.

Glöm inte att lägga till en generös hjälp av vattenbaserad smörjmedel för att öka känslorna.


Modell nr GUAMB-Z003


Vattentät 100% vattentät

Färg rosa

Vikt 251g

Mätkisel + ABSBeskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· USB-laddare, lämplig för dator, elbank

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: massagevibrator, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like