Uppladdningsbara magi Wand AV Wand Messager

Ta din uppladdningsbara trollstav av av wand messager Thrust-Her Wand Massager i badkaret eller duschen med dig för speciell, extra intim "me-tid" och släpp håret.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Uppladdningsbar trollstav av av wand messager


För detta pris kan du förvänta dig mycket av en vattentät, uppladdningsbar trollstångsmassager - och den uppladdningsbara trollspören av trollsticksmäklaren levererar just det!


Ta din uppladdningsbara trollstav av av wand messager Thrust-Her Wand Massager i badkaret eller duschen med dig för speciell, extra intim "me-tid" och släpp håret. Eller ta den i säng med din partner, låt dem utforska din kropp med den och lära dig vad som verkligen får dig av. Du kan till och med utse din Wand Massager som en andra älskare, med en omkopplare är du en trio, en trekant, en ménage en trois!


Silikon sexleksaker som den laddningsbara trollstaven av wand messager Thrust-Her Wand Massager är lätta att hålla rena, använd bara en mild tvål och varmt vatten. Torka den ordentligt med en handduk och förvara den sedan på en sval, mörk, torr plats och undvik kontakt med andra sexleksaker.


Färg: rosa / Purple.Welcome Customized

Produktstorlek: 45 * 230 mm

Material: silikon


Fungera

Dubbel-huvud multifrekvensvibration, en-knapps värme, kraftfull motor, vattentät livslängd, USB-laddning


Hot Tags: laddningsbart trollspö AV-röret messager, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassat, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like