Vibratorer Sexleksaker Vagina för kvinnor

Detta ljusa tillägg till din sexleksakslåda är redo att sätta ett leende i ansiktet tack vare dess tankeväckande design och obeveklig leverans av nöje - inom och utanför.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Vibratorer sexleksaker vagina för kvinnor


Yummy, yummy, yummy, du har kärlek i din ... oh ja, just där, snälla! Detta ljusa tillägg till din sexleksakslåda är redo att sätta ett leende i ansiktet tack vare dess tankeväckande design och obeveklig leverans av nöje - inom och utanför.


Det är en ny dag med din egen Vibrators sexleksaker vagina för kvinnor. Denna behagligt böjda och flexibla vibrator förkämpar dig med sin sensuellt räfflade axel, böjda spets.


Den släta Silk Touch-silikonytan har en krusad struktur som ger dig en tydlig spänning med varje bild. Vill du fokusera på bara klitoris? Denna smaskiga vibe är också perfekt för det. För ännu mer nöje kan du dra på lite av din favoritvattenbaserade smörjmedel och känna varje vibration som ansluter till din kropp.


Den flexibla axeln är underbart hal med smörjmedel och anpassas snabbt till din kroppstemperatur. Your Yummy Sunshine rengörs snabbt och enkelt med lite tvål och ljummet vatten, eller använd din favorit sexleksakrensare.


Tack vare den vattentäta ytan inbjuder dina vibratorer dig att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet för det ultimata i "mig tid".


Ursprungsplats: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Modellnummer: GUSLF-BWAND

Typ: SEX TOY

Varumärke: Grön universal

Funktion: Vaginal Vibrator

Produktnamn: Sex Vibrator

Material: Silikon + ABS

Färg: Rosa / lila

Funktion: Real Touch Feeling

Vikt: 350g

MOQ: 50st

Storlek: 34 * 7,5 * 7,5 cm

Vattentät: 100% vattentät


Hot Tags: vibratorer sexleksaker vagina för kvinnor, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like